28 Ocak 2014 Salı

Gezgin Kitap Kardeşliği ile Blog Turları #1-2. Gün-Yazar Tanıtımı 'Anne Eliot'

Sevgili çok okuyan çok gezen kitap kurtları :D Gezgin Kitap Kardeşliği ile Blog Turları 2. gününde de devam ediyor. Bugün Okur-Yazar sizlerle yazarlar ilgili bazı bilgileri ve kendisiyle yaptığımız sıcak, sımsıcak, sevimli, küçük sohbeti paylaşacak :))

Okur-Yazar

Öncelikle, yazarla ilgili görüşlerimi paylaşmak istiyorum sizlerle :)

Sevgili Anne (Öyle böyle kanka olmadık yani offf çok fena :D) çok sevimliydi. Daha ilk andan itibaren bir iltifatlar bir iltifatlar. İki günde şımardım resmen :D



Hayat, aşk ve dostluğa dair her şeyi, yazları beraber geçirdiği Ontrario'daki İtalyan göçmeni ailesinden öğrenen yazar Anne Eliot iki çocuk annesidir.

Onu kitaplarla ve asla kendi başına keşfedemeyeceği dünyalarla tanıştıran öğretmen ve kütüphanecilerin  olduğu bir okulda  okuduğu için kendini çok şanslı hisseden Anna, sık sık okulları ziyaret ederken, gençlere yazma konusunda yardımcı olmaktan büyük keyif alıyor.

Anne Eliot'un ilk kitabı Travma Sonrası Aşk Çarpması 2012 yılında Amazon'un En Çok Satan 100 Kindle Kitabı listesinde ve Okurların En İyi 12 Kitap Seçkisi'nde yer aldı. İkinci kitabı, Unmaking Hunter Kennedy de Genç Romans kategorisinde en iyi 10 Kindle kitap arasına girdi. Yazar ve kitaplarıyla ilgili daha fazla bilgi için Anne Eliot'un facebook sayfasını ziyaret edebilir ya da @yaromance hesabına tweet atabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder